Referencie

Po kliknutí na nižšie uvedené referencie zo súkromných podujatí akými sú oslavy či svadby, na ktorých naša živá hudba účinkovala, budete presmerovaní na ich pôvodné umiestnenie, väčšinou na našom profile na sociálnej sieti Facebook. Referencie z firemných podujatí, na ktorých naša cimbalovka účinkovala nájdete v záložke Hrali sme.

Matej Repaský

Ahoj Lukáš, chcem sa Ti so Sandrou, vrátane všetkých našich svadobných hostí, ešte raz veľmi pekne poďakovať. Spravili ste perfektnú zábavu a všetci si len pochvaľovali (aj neľudovkári) :)

Dominika Kacejová‎

Milí členovia kapely POPRADČAN, veľmi pekne ďakujeme za to, že aj vďaka Vám bola naša svadba jedným veľkým a nezabudnuteľným "festivalom" smiechu a zábavy :) Naši svadobní hostia sa ešte aj po 2 mesiacoch na Vás pýtajú a tvrdia, že lepšiu kapelu ešte na svadbe nezažili. Ďakujeme za cit pri výbere tých správnych pesničiek bez toho, aby sme Vám museli posielať siahodlhé zoznamy dopredu, za ich úžasné prevedenie a za profesionalitu, s ktorou nám Lukáš, primáš kapely, už od začiatku našej komunikácie absolútne vychádzal v ústrety. Ešte raz ďakujeme a pozdravujeme. Dominika a Lukáš Kacejovci.

Michal Gburík

Ste skvelí. Bol som na dvoch svadbách, kde ste hrali... Zážitok.

Dominika Vyrostková

Boli ste uplne skvelí 💃😍 ĎAKUJEME 😍

‎Lucia Libičová

Ďakujeme za skvelú zábavu. Vrelo odporúčame!!! :)

Štefan Horňák

Pred mesiacom nám na svadbe hrala plná zostava POPRADČANu. Ako muzikantovi mi veľmi záležalo na hudobnej kvalite večera. Keď som pred dvoma rokmi počul časť tejto cimbalovky na svadbe kde sme hrali, mal som vybraté. Existuje mnoho cimbaloviek, v mnohých sú výborní muzikanti ktorí zahrajú krásne. AVŠAK, zo všetkých ktoré som počul, mal práve POPRADČAN najväčšiu energiu. Tá sa z ich hudby doslova derie vonku a je nezastaviteľná. Nadmieru ich chválili tak hudobníci, ako aj fotografi, kameraman, či ostatní "neprofesionálni" hostia :) Na svadbe sme mali kombináciu POPRADČAN + reprodukovaná hudba púšťaná kontrabasistom. Obidva články fungovali bezchybne. Celkový výkon bol vysoko profesionálny a hudba bola výnimočná. Primáš Lukáš je veľmi šikovným manažérom, sám sa od neho mám čo učiť. Jeho silná zákaznícka orientácia Vám dá istotu že výkon kapely bude nadštandardný už vďaka jeho prístupu pred podujatím. No a počas večera každý z muzikantov ukázal svoje kvality.

- Lukáš za husľami,
- dáma s druhými husličkami a krásnym spevom,
- kontrabasista vďaka ktorému sa Vám zdá, že majú aj bubeníka - výborný kontrabas, a fantastický slap!!!!
- akordeonista s ohromným muzikálnym prejavom,
- cimbalista s fantastickými harmóniami a rytmom ktorý je virtuózom či už hrá cimbal, husle alebo klavír. Všetka česť!

Ak budete zvažovať či objednať POPRADČAN a budete mať akékoľvek otázky, stačí mi napísať správu. Veľmi rád odpoviem. Takéto kapely treba podporovať!!! Výbornú hudbu a kvalitu treba podporovať :)